View Single Post
Vechi 31.01.2010, 13:43:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu ce zici ca ar fi de facut cind deschizi ochii largi? la fel si pentru @ Ionut , in ce sens este ignorat. Dupa tine ce s-ar putea face?
Ce inseamna pentru voi Romania Trezeste-te?
Pentru inceput, semneaza petitia de mai sus, semn ca protestezi impotriva "experimentelor" lor criminale. Dar inainte de asta, citeste ce zice nenea Cartarescu la subiectul asta: http://www.evz.ro/articole/detalii-a...si-cu-cianura/ .

Apoi, incearca sa le deschizi si altora ochii in privinta pericolelor de a cumpara mancare de orisinude. Dar pentru asta trebuie sa crezi tu insuti ca legumele si fructele de la supermarket sunt toxice, ca e bine sa eviti chimicalele, conservele, alimentele modificate genetic, prajelile, E-urile, "medicamentele" de sinteza, pasta de dinti cu fluoruri, apa de la chiuveta samd.

Am inteles din posturile tale ca esti un sceptic, dar daca vei ignora cele de mai sus si ii vei ridiculiza pe cei care cumpara verdeata de la piata (pentru ca nu stim noi de unde aduc ei marfa...), prevad ca nu vei apuca prima pensie.

Sanatate! :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote