View Single Post
Vechi 31.01.2010, 14:00:58
AlinNNN
Guest

Implicit

sa fie clar:nu sut satanist,nu sunt ocultist,si nu ma pot numi nici crestin.E am fost botezat ortodox,deci religia mea este crestin-ortodox.In legatura cu preoti,am fost la preotul din parohia mea si o zis ca sunt nebun dupa aceea mi-am auzit si povesti de pe la vecini.Dupa ce am vazut ce fac preoti nu mai imi inspira incredere nici unul.Si incet incet mi-am pierdt incredera in religie.Nu am venit pe forumu asta sa aduc erezi bla bla asta e parerea voastra.Eu nu faca aceva decat sa caut raspunsuri,si asta am incercat prin alte metode,adica viata ma adus intr-o inprejurare in care am cunoscut ocultismul ,am citit carti din domeniul asta dar nici decum nu am indraznit sa practic asa ceva mai ales satanismul.Isa am vazut ca crestinismul nu are dovezi clare si nu imi poate oferi nici un raspuns.Toti vor puterea si catolici si ortodixi si sectanti etc.spun ca sunt cei mai tari dar nu o si dovedesc.Eu vreau dovezi clare ca sa cred in ceva,dar nu neg si nu am negat niciodata existenta lui Dumnezeu.Toate popoarele au Dumnezeul lor de unde sa stiu care e adevaratul?
Reply With Quote