Citat:
În prealabil postat de glykys
Nu trebuie neaparat sa fi vazut cum se poarta o regina, ci sa ai un model feminin aproape de tine, care sa te invete cum trebuie sa se poarte o femeie respectabila!  la mine in familie, femeia este foarte respectata si nu am avut de unde sa preiau prejudecati de inferioritate... Bine, am eu alte complexe... Oricum, cei din jur vad in tine ce lasi tu sa se vada. Cat despre respect, acesta se mai si invata, tot privind la oamenii care stiu sa respecte si sa se respecte. Adevarata problema a femeii este ca se complace sa fie o victima neinteleasa, asta e!
|
Pai nu trebuie neaparat, dar tu ai vazut totusi ce inseamna acest tip de comportament la tine in familie...deci tocmai aici e problema, a vedea si a nu vedea/sti ce presupune statutul de " regina"
Eu as mai spune ca aparte de ce vezi in familie, orice om ar putea intr-adevar trage concluzii, analiza cum este privit de ceilalti...si mai ales de barbati ( pentru ca aici e de fapt problema)si analiza pe unde ar fi problema...in caz ca e.
Ideea e ca trebuie ca o femeie sa fie si naturala, si sa stie si ce vrea de la viata si de la barbati...pentru ca daca o femeie intr-o zi suporta sa fie jignita, maltratata, inselata...si a 3 a zi afiseaza o atitudine demna care nu a caracterizat-o in general...degeaba!!!!!