Citat:
În prealabil postat de mirelat
continuare...
in sfarsit oul este gata. Coaja artificiala este foarte fragile si se sparge imediat, dar…cui ii pasa? Arata atat de real!!!
(foto 3b, 3c)
in timpul procesului de prajire se formeaza suficient de multe “bule” incat nu poti face diferenta. (foto 3d)
oul arata exact ca unul natural, are un gust mai bun (?!), dar realitatea este ca nu face decat sa adauge cifre in statisticile de otravire prin alimentatie (foto 3e, 3f)
|
Da, iar eu acum spun: Prost sa fii sa nu iti dai seama de diferenta intre un ou natural si altul de genul asta!!!!!!

...eu vad diferenta si am impresia ca " reteta" o fi pentru chinezi in special, or fi epuizat pisicile, cainii, carabusii, gandacii de bucatarie si alte asemenea...
Gust mai bun decat oul natural, pai deja se cheltuie extrem de mult timp si material pentru fabriacarea unui ou de asta....si nu mai vad deloc avantajul!!!
Chinezii reproduc orice, asa le place lor, in timp ce se plictisesc...dar asta e alta poveste de acum!