View Single Post
Vechi 31.01.2010, 20:33:50
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Si de unde stim noi ca nu au patruns deja aceste oua pe piata si la noi?
Si cate or mai fi patruns pe piata la noi...Marii producatori urmaresc doar sa aiba profit cat mai mare...Si asta inseamna sa vanda cat mai mult si cat mai des...Iar asta propune mijloace artificiale de productie...Taranii care pun la dispozitie alimentele sanatoase nu mai sunt lasati sa le comercializeze prin orase...Sunt descurajati si au inceput sa produca doar pentru propria subzistenta...Insa cu ritmul actual al urbanizarii, ma indoiesc ca pe viitor se va mai gasi cineva sa cultive ceva pe propriul teren...Nu vor mai exista decat sate de astea cu barosani cu vile din jurul marilor orase...Nu vor mai fi cele cu oameni muncitori si credinciosi...Deci tind sa cred ca mancarea sanatoasa va disparea...
De unde stim????...pai totusi se presupune ca nu avem ochi si papile gustative degeaba...diferenta e foarte mare, iar productia lor fara sens chiar!!!

Mai bine lasa tu premonitiile astea...ca eu vad in Germania oameni care cresc capre direct la strada, campuri intregi impanzite de porci si gaini, mai aud si magari pe ici pe colo...si in general de fapt oamenii au terenuri, pe care cultiva ce isi doresc ei.

Mai intereseaza-te si de Danemarca, sa vezi cam care e specificul ei....si sigur vei vedea cum stau lucrurile de fapt!!!!!!

Eu dimpotriva cred ca si la noi oamenii se vor apuca din nou de agricultura...poate nu chiar acum in scurt, dar pe viitor cu siguranta!
Reply With Quote