Citat:
În prealabil postat de mihai07
ca tot vrei niste versete
6. Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema!
|
ce spui franz? Nu stiu ce vrei sa spui cu astea.ti se pare ca vesteste cineva alta evangelie?esti penibil.Dc nu incerci sa explic scrierile biblice daca esti asa tare,nu vezi k te coontrazici singur??? Nu vesteste nimeni alta evanghelie,Ci Domnul implineste scrieile din biblie,nu stiu ce vi se pare atat de ciudat,cutoate ca in biblie scrie clar,dar nimeni vad ca nu se incumeta sa dezbata acele paragrafe din biblie despre Noul Ierusalim,Toti trec cu vederea si spun al ceva.
Sa fim seriosi,atata chin sa dovediti nimiq?Pai cine te astepti sa creada?ala care face poze pe google sa vada nustiuce.Parca pe dumnezeu il vede pe google.
Oamnei buni trezitiva o data,nu va mai consumati energia sa va faceti de ras,vedeti bine ca spusele Domnului se implinesc dar nu vreti sa credeti.