În prealabil postat de mariamargareta
01andrei01 spunea (21.10.2010 , 16 : 49 : 25) :
“Pai daca contesti cu atata vehementa, cuvantul Lui Dumnezeu,explica si mie ce vrea sa zica apocalipsa cand vorbeste de Noul Ierusalim si respectiv de Cuvantul lui Dumnezeu,”
În aceeași zi la ora 18 : 45:56 i se dădea răspunsul cerut, pe mai mult de 30 de rânduri.
Și cu toate acestea, după două zile, 001andrei001 se trezește la miezul nopții din somn și țipă că nu i s-a dat răspuns la întrebarea pusă de el:
01andrei01 spunea (23.10.2010 , 01: 10 :38) :
...ti-am cerut sa explici citatele Biblice si te-ai facut ca nu vezi...
Și mă-ntreb: Cine s-a făcut că nu vede? Eu, sau el?
Dar Andrei0001 mai are și alte dileme. A văzut el în Cartea pucioșilor intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu” o fotografie sacră care-i arată simultan pe “Iisus” și pe Verginica în “lucrare” de taină. A citit el și comentariile pucioșilor pe seama fotografiei și a rămas fascinat (în loc să fie siderat). Și iată ce dileme îl mai frământă pe Andrei:
“Explica si ce este cu fotografia aceea in care apare Iisus,facuta pe vremea cand nu se stia de trucaje,In loc sa vezi adevaratele lucruri,te ineci in propriile minciuni si te iei de rugaciuni si in alte chestii care se vad de la o posta ca nu le stapansti si te contrazici singura.”
Andrei nu spune și care ar fi acelea “propriile minciuni” în care mă tot înec eu, și nici cum de mai pot vorbi așa, înecată. Dar să nu ne pripim, poate are el ceva băgat în mânecă sau pe mânecă, și nu ne-a spus (încă). A cerut omul o explicație, nu-i frumos să-l tratăm cu indiferență.
Mai întâi, să vedem ce spune despre acest subiect însuși “Dumnezeul Pucioasei” în Cartea lui:
“...Am o fotografie pe pământ cu Verginica în lucrare și am arătat drumul Golgotei Mele și în fotografia aceea. De unde tată s-a văzut în fotografia aceea drumul Golgotei? Verginica era în camera ei de suferință și Eu stăteam cu ea de vorbă față către față și i-am arătat drumul Golgotei care nu se vede cu ochii trupului. Iată, cele ce nu se văd, sunt Israele...” (Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa , ediția 1995, pagina 658)
Pasă-mi-te, în această fotografie apare Însuși Domnul Iisus Hristos-Cuvântul, aflat pe dealul Golgotei, antrnându-se în dialog cu Verginica, care stătea în camera ei. Pentru autenticitate, comentatorii pucioși recunosc camera Verginicăi, patul pe care sta ea în capul oaselor, o candelă aninată pe perete, până și mașina de cusut a Verginicăi o recunosc într-un colț de cameră. Tot pucioșii pretind că cel care a fotografiat scena era “Sfântul Apostol Luca”, (care fusese doctor, apoi pictor, iar acum se modernizase, devenind fotograf) și care avea cu el aparatul lui de fotografiat, dotat cu blitz, ca să poată poza bine și noaptea. Pe mașina de cusut pucioșii recunosc coroana de spini a Mântuitorului, așezată pe giulgiul Lui alb care tocmai fusese scos din mormânt. Cine a pus coroana și giulgiul acolo? Mister. Mai ales că în spațiul european mai era un giulgiu recuperat de la Golgota (al doilea!!), pus sub lacăt într-o raclă de sticlă, la Torino. Alt mister misterios este că Verginica era trează în poză; or se știe limpede că ea întotdeauna Îl primea pe “Domnul” ei în Cuvânt doar atunci când se afla în adânc somn cataleptic, iar “Domnul” îi vorbea la ureche.
Tot în fotografie se mai pot vedea: o tufă de trandafiri, o alee cu iarbă și cu pietre (într-un comentariu destul de recent făcut la Pro TV într-un interviu, câțiva adepți pucioși mai proeminenți pretindeau că acestea sunt pietrele de pe dealul Golgotei), iar în fundal, se vedeau cele trei cruci de pe Golgota, mari cât stâlpii de telegraf (dacă păstrăm proporțiile și perspectiva). Se pretinde de către pucioși și de către simpatizanți (inclusiv de către andrei01) că fotografia era autentică, pe motivul infantil că pe vremea aceea (februarie 1964) încă nu se inventaseră trucajele fotografice!!! Să zicem că ar fi așa, deși falsurile sunt de când lumea și vor mai tot fi; dar unele nelămuriri tot mai plutesc în aer. De exemplu:
1. Cum a reușit Șfântul Apoștol Luca să fotografieze simultan atât camera Verginicăi de la Maluri, cât și dealul Golgotei din Ișrael? Mister! Doar dacă nu cumva a făcut un colaj, combinând în laborator două fotografii separate.
2. Cum a reușit Șfântul să suprapună pe peliculă două evenimente temporale atât de îndepărtate: camera Verginicăi, așa cum arăta ea în februarie 1964, și dealul Golgotei, cu crucile și pietrele sale, așa cum arăta el imediat după învierea din morți a lui Iisus? Mister. Doar prin comprimarea timpului, să fi juxtapus temporal, la aceeași străfulgerare a blitzului, două evenimente depărțite de circa 2000 de ani.
3. de ce coroana de spini pare desenată, apărând mai degrabă a fi “coroană cu spini”? În fotografie se vede o coroană inofensivă, din care ies două smocuri (unul cu doi spini, altul cu trei spini), toți spinii fiind orientați în sus, așa încât la așezarea coroanei pe cap ei nici măcar nu ar atinge pielea capului!!!
3. Dacă fotografia este sfântă și autentică, de ce nu mai apare ea și în ediția din anul 2006 a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”? De ce o ascund acum liderii pucioși?
4. De ce cele două personaje aflate în dialog se uită în direcții diferite, astfel încât nici Verginica nu privește spre “Iisus” nici “Iisus” nu privește spre Verginica? Sau colajul nu se rezumă numai la locuri, ci și la persoane?
5. Un amănunt interesant este și acela că pucioșii pretind că Sfântul Luca a developat pozele într-un atelier foto din Pucioasa, în care el a intrat prin efracție în timpul nopții. Pozele fuseseră făcute la Maluri; sfântul Luca a dat o fugă la Pucioasa, a developat pozele, apoi s-a întors în zbor iarăși la Maluri (iar între Pucioasa și Maluri sunt cel puțin 5-6 Km) ca să-i dea o poză Verginicăi, iar o poză a păstrat-o pentru sine, ca s-o pună bine, în “arhiva cerului”. Toate aceste amănunte picante provin de la Pucioși, din mărturiile lor oficiale, și nu de la cei care zâmbeau pe sub mustață atunci când le-au auzit pentru prima dată.
Și atunci: dacă Șfântul Luca tot era dotat și cu blitz, de ce nu avea cu el și cele necesare developării, așa încât a trebuit să dea o spargere în toiul nopții la acel atelier foto din Pucioasa, ca să folosescă apoi fraudulos aparate și substanțe care nu-i aparțineau? Sau de ce n-a folosit mai degrabă un aparat de tip Polaroid, care ar fi făcut fotografiile pe loc, scutindu-l de a da spargeri noaptea prin casele oamenilor cumsecade. Dar, cine știe, poate nu aflase bietul “Șfânt Luca” noutatea veche de 17 de ani că aparatul foto Polaroid, inventat în 1947 de americanul Edwin Land, realizează fotografii "la minut"! Sau poate era prea sărac la pungă ca să-și cumpere o asemenea bijuterie tehnică!
|