Subiect: Ajutor urgent
View Single Post
Vechi 31.01.2010, 20:49:44
dorinastoica14
Guest

Implicit

Joi seara am vorbit pe mess. cu Elena .Vorbesc cu ea de ceva timp încercând să îi spun o vorbă de încurajare,să îi insuflu puțin optimism deși sinceră să fiu mă deprimă tare situația în care se află acești tineri care în loc să se bucure de anii pe care îi au duc povara unei boli necruțătoare el iar ea își sacrifică timpul alergând pe la medici.Tot ea ,Elena este cea care aduce puținii bani în casă căci soțul nu mai poate lucra.

Sunt singuri,rudele apropiate nu au cu ce sau nu vor să rupă de la gura lor pentru a-i ajuta.

I-au ajutat colegii,învățători și profesori de la scolile din Bârlad atât cât au putut.La noi în oraș sunt mai mult șomeri și pensionari,timpul este scurt pentru a se organiza un teledon la nivel local.

Vineri am răspuns invitației Elenei de a participa la botezul fetiței sorei sale la o biserică din localitate.Nu am cunoscut-o personal până în acea zi.După ce am văzut-o atât de tânără și atât de modestă firavă ca un copil neajutorat am plecat discret de la botez cu lacrimi în ochi mulțumind lui Dumnezeu (cu egoism de ce să nu recunosc) că nu sunt eu sau copilul meu în situația lor.

Dacă puteți ajutaț-ii,sunt tineri,sunt credincioși iar Dumnezeu vă va răsplăti după mare mila Sa.
Reply With Quote