Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Eu cred ca asupra familiei mele s-a abatut un blestem. Mi-a fost frica sa scriu despre asta, dar cred ca mi-ar face bine parerea voastra.
Soacra mea a provenit dintr-o familie de penticostali, dar nu a fost botezata la ei la 18 ani. Cunoscandu-l pe socrul meu, ortodox, s-a botezat la ortodocsi; am inteles ca familia ei si mai ales mama au fost total impotriva relatiei, iar dupa ce s-a botezat o vreme indelungata nu au vrut sa mai auda de ea. Am inteles ca a blestemat-o pe ea si pe toata familia ei, dar nu stiu despre ce este vorba.
Socrul meu a devenit din dascalul bisericii din sat, pastorul adunarii penticostale. Soacra mea, dupa multe inversunari, l-a urmat. Si acum si sotul meu?!!! El care ura confesiunile astea, care era un ortodox convins, sa ajunga un penticostal fanatic??????
Eu nu pot sa-mi explic altcumva. Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc, dar am si eu copii la randul meu, care se trag din aceeasi familie si mi-e grozav de frica pentru ei...
|
Te rog sa ma crezi ca este riscant a expune o parere in astfel de cazuri , cel mai bine discuti cu un preot , cu duhovnicul tau ! O parere gresita poate sa atarne foarte greu in astfel de cazuri , dar cert iti pot spune , din toate cat am citit , exista aceasta putere nedorita a blestemului , iar "tratamentul " numai in cadrul BISERICII ORTODOXE se face . Doamne ajuta !