Citat:
În prealabil postat de kristta13
Buna seara!
Vazand frecvent pomenit numele Sf Nectarie m-am gandit sa citesc acatistul,am copiat rugaciunea imediat dar, dupa cateva zile am sters-o(spre rusinea mea nu am dat mare importanta).In urmatoarele zile zilnic imi aparea in fata icoana Sfantului...intr-un final am decis sa aflu mai multe de viata lui!Am citit marturiile oamenilor care aduc multumiri,despre uleiul sfintit(asa se face ca am lasat un mesaj pe forum in care rugam pe cineva sa-mi trimita ulei sfintit) ,dupa 2 ore am primit un e-mail in care un domn extraordinar din Bucuresti s-a oferit sa-mi trimita impreuna cu uleiul sfintit o iconita si cartea Sfantului(va rog sa ma credeti ca citind cartea plangeam,am ramas adanc impresionata de bunatatea acestui Sfant).Ma rog Sf Nectarie in fiecare zi cu durere in suflet si lacrimi sa-mi asculte problema,uneori simt ca-mi pierd credinta,alteori imi spun ca "pe mine nu ma iubeste Sf Nectarie,nu ma ajuta si nu ma asculta" -mi propun sa renunt la rugaciuni si acatiste dar dimineata primul gand este sa-i sarut icoana si sa cer iertare lui D-zeu si Sf Nectarie ptr gandurile mele negre.Voi ati trecut prin starile astea?
|
Da am avut aceste stari..mai inainte am avut o depresie si am apelat la toate lucrurile sa scap de ea si pana la urma tot la Doamne Doamne m-am intors..la inceput ma rugam si parca simteam ca nu ma aude ca e in zadar starile de rau erau tot mai adanci.Vreau sa iti spun ca si acum chiar 5 min ..ma rugam la Sfantul Nectarie sa ma ierte de unele ganduri care parca nu vin de la mine parca ma forteaza cineva in cap sa zic sau sa gandesc ca Cum ma poate ajuta SFantul Nectarie...dar tot eu imi dau si raspunsul...Il iubesc pe Sfantul Nectarie..si imi doresc sa imi indeplineasca dorinta cea mare care I-o zic zilnic si sa ma intareasca.sa imi dea rabdare sa pot rabda tot ce este cu putinta si sa imi indrept gandurile si cugetul sa nu imi pierd credinta!Am considerat sa iti scriu deoarece am simtit asta...poate simt si lucruri bune...stai linistit..Sfantul Nectarie are grija de noi chiar daca suntem pacatosi...Si spre rusinea mea m-am rugat la Sfantul Necatrie fara sa stiu de viata Lui pana acum cateva zile cand am aflat si mi-au dat lacrimile.