Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Iti multumesc.
Cum am spus, mi-a fost frica sa aduc in discutie pana acum problema cu blestemul. I-am spus sotului meu o data la nervi si fara macar sa constietizez exact ce spun, dar mi-a ras in fata (acum nu mai crede in blesteme si farmece, cu toate ca odinioara credea).
Cu duhovnicul la mine e mai greu: preotul pe care il consider duhovnicul meu e in Romania, iar cu preotul de aici nu mi-am discutat problema, decat scurt la spovedanii. Am sa gasesc o cale de-a vorbi cu un preot. Chiar am intrat la griji. Doamne ajuta-ma
|
Nu te tulbura mai mult decât trebuie, important este să-ți găsești echilibrul și liniștea interioară prin rugăciune, multă rugăciune , după puterile tale, să cauți să-ți ocupi timpul liber, atât cât îl ai , cu lucruri frumoase, liniștitoare, cu muzică bună , cu plimbări în natură, și tot timpul să gândești pozitiv, vorba românului :"să faci haz de necaz", găsind câte o lecție și o pildă din fiece ispită, necaz ce vine asupra ta , pentru că toate se leagă în astă viață, iar nimic nu este întâmplător , chiar dacă nouă celor din astă lume multe ni se par stupide, nedrepte sau mai știu eu cum. Să te ajute Bunul Dumnezeu în toate și să -ți scoată în cale sfătuitorul cel mai bun ție! Credință, nădejde și multă speranță ! Doamne ajută !+