View Single Post
Vechi 31.01.2010, 22:41:52
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de idealist Vezi mesajul
Pentru ca s-a mai pus problema crearii raului de catre Dumnezeu; Eu cred asa(nu e o opinie proprie) : Raul exista doar pentru cei care pot fi afectati de el, deci Dumnezeu nu a creat rau, ci un mijloc de pedepsire. Stim cu toti ca mania unul din pacatele capitale, are doua fete; dar exista si o manie pozitiva, ca aceea a lui Iisus cand a alungat zarafii din templu; ravna binelui este alt nume pentru ea.
Eu cred ca Dumnezeu ne vrea buni pentru ca altfel nu l-am cunoaste; ne-ar fi o cauza spre moarte: "Nu exista om viu sa vada Fata Mea...".
IDEAL era ca noi să ne îndreptăm , dar după mai bine de două mii de ani suntem mult mai dornici de plăcerile trupești neglijând cele sufletești aproape în totalitate. IDEAL era să vorbim mult mai puțin și să ne arătăm vrednicia ! După mai bine de două mii de ani , aproape că nu am învățat nimic , pentru că practica o demonstrează . . . ! Am rămas la stadiul de "IDEAL". ,