View Single Post
Vechi 15.03.2007, 16:45:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Si ce te faci Arhanghelelule, daca afirm ca inca din pantecele mamei mele mi-a vorbit Dumnezeu, nu in mod special, ci asha cum le vorbeshte oricaruia, mai bun sau mai rau, si mi-a comunicat ceva, dar uite ca doar acum am realizat ce anume mi-a comunicat, despre un fel de post/invatzatura nici eu nu-mi dau seama exact, care a aparut si pe acest site la un anumit parinte, adica sunt ceva elemente comune... si de aici trag concluzia ca e nasoala treaba, ca mi se cam impute situatzia, ca inseamna ca sunt cam negativ, un personaj cu nevoi, daca a fost nevoie sa-mi spuna si de acolo sa am grija ca am nevoie de sprijin, si dublu mi-a comunicat fatza de ce am priceput acuma... deci ... ce mai ai de zis? ???

Acuma nu ma intreba despre ce este vorba ca sper ca n-am sa-ti marturisesc, ca stiu ca nu prea mai crede, doar atat itzi pot spune ca atunci nu l-am auzit efectiv, cum n-am auzit pe nimeni pana pe la vre-o 4-5 ani... ca in mintea mea este ceatza totala din respectivii ani ... mai imi aduc aminte ceva de la camin (2-3ani) si in rest pauza...

:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::|:) deci sa nu incerci sa ma iei la-ntrebari si multzumeshte-te ca tzi-am zis si atata... ca sunt mai mult probleme de familie.

Cred ca acest post l-am scris de bucurie ca am intzeles ceva, am aflat ceva ce nu am intzels timp de 29,1 de ani... :) deci uite ca tzi-am zis si tzie :rolleyes:
Reply With Quote