Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
De unde stim????...pai totusi se presupune ca nu avem ochi si papile gustative degeaba...diferenta e foarte mare, iar productia lor fara sens chiar!!!
|
Sunt unele oua de la magazin care n-au niciun gust...
Citat:
Mai intereseaza-te si de Danemarca, sa vezi cam care e specificul ei....si sigur vei vedea cum stau lucrurile de fapt!!!!!!
|
Danemarca este prin traditie o tara puternica din punct de vedere agricol...Este printre cei mai importanti exportatori de carne si lactate...Nu cred ca ne vom putea compara vreodata cu Danemarca, Germania sau Olanda din punct de vedere al agriculturii...
Citat:
ca eu vad in Germania oameni care cresc capre direct la strada, campuri intregi impanzite de porci si gaini, mai aud si magari pe ici pe colo...si in general de fapt oamenii au terenuri, pe care cultiva ce isi doresc ei.
|
Nu cred ca iti dai seama de numarul total de efective de animale domesticite prin faptul ca auzi multi porci ragaind, si cocosi cantand pe strada...
Citat:
Eu dimpotriva cred ca si la noi oamenii se vor apuca din nou de agricultura...poate nu chiar acum in scurt, dar pe viitor cu siguranta!
|
Da, se apuca lumea de agricultura, dar degeaba daca produsele rezultate sunt nocive...