Citat:
În prealabil postat de Clausemi
:):):)
sovi...iarta-ma dar chiar nu ma mai pot abtine...toata ziua m-am straduit sa fiu mai serioasa si mai putin curioasa...dar nu mai pottttttttt...da-mi voie sa rad si sa te intreb :dar ce tot ti-a spus mai ingerasul ala sau cine o fi fost?aaaa, adica Dzeu...spune-ne si noua nu fi egoist,ca nu asa ne invata la beseareca :p
:D:D:D:D
|
poi daca fushereshti ce scriu, n-ai observat, dar era vorba despre un anumit post/invatzatura, care banuiesc eu se refera mai mult la mine, adica o fi pentru mine, desi l-am observat la un sfant de pe site, sau cel putzin asha am priceput eu ca ce imi zisese Dumnezeu si nu ingerashul, are ceva elemente comune, adica se poate trage cam aceleashi concluzii, dar le pot trage de-abea acum... si doar eu le pot trage deoarece se refera cumva mai mult la mine, asha ca nu stiu ce ai vrea sa-tzi zic? Ce am intzeles eu ca mi-a zis? Poi am zis si mai sus, ca un fel de post/invatzatura, care inca n-am reushit sa-l aplic, dar oarecm ma indrept spre el, sau macar iau aminte de la el... ca se pare ca nu sunt un element prea pozitiv, deci nu era vorba de ingerash. ca ingerashul vine mai tarziu... cand incepi sa te rogi... sau macar... oricum eu nu prea stiu cand vine. Ce te mai intereseaza?