View Single Post
Vechi 01.02.2010, 15:42:32
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de 01andrei01 Vezi mesajul
ce spui franz? Nu stiu ce vrei sa spui cu astea.ti se pare ca vesteste cineva alta evangelie?esti penibil.Dc nu incerci sa explic scrierile biblice daca esti asa tare,nu vezi k te coontrazici singur??? Nu vesteste nimeni alta evanghelie,Ci Domnul implineste scrieile din biblie,nu stiu ce vi se pare atat de ciudat,cutoate ca in biblie scrie clar,dar nimeni vad ca nu se incumeta sa dezbata acele paragrafe din biblie despre Noul Ierusalim,Toti trec cu vederea si spun al ceva.

Sa fim seriosi,atata chin sa dovediti nimiq?Pai cine te astepti sa creada?ala care face poze pe google sa vada nustiuce.Parca pe dumnezeu il vede pe google.
Oamnei buni trezitiva o data,nu va mai consumati energia sa va faceti de ras,vedeti bine ca spusele Domnului se implinesc dar nu vreti sa credeti.
franz penibili sunteti voi cu aberatiile voastre. oricum numai pesoanele slab dezvoltate mintal pot crede povestile puciosilor. apropo nu am vazut nici o profetie a puciosilor sa se implineasca pana acum. poate imi spui si mie una.