Sunt zile si zile.. cand am senzatia ca mi-a trecut, ca scap.. ca am deschis ochii! In alte zile, in schimb mi-e dor si nu inteleg cum am putut fi eu oarba si cum a putut el sa se joace cu sentimentele mele. Da, am fost fraiera ca am crezut, ca am pus suflet... mi-am dorit sa vina inapoi sa-mi demonstreze ca nu e un ipocrit, ca eu n-am iubit un om care si-a batut joc pana la urma de sufletul meu... Ma uitam ca acum 3 saptmani, imi spunea ca inca ma iubeste, ca relatia cu ea nu e tocmai ce si-a dorit, dar are liniste.. bla bla bla.. si aflu zilele trecute ca planuieste sa se insoare. Sau cine stie.. poate ii face si ei cum mi-a facut mie... ii promite o familie, nu arata decat partea lui buna si cand se plictiseste.. pleaca.. Treaba lui.. Cum putem sa mai numim om o persoana care spune in 2 locuri ca iubeste, care e constienta ca face rau?...
Habar n-am... n-ar trebui sa ma intereseze de fapt.. ce-a ramas e faptul ca dragostea pentru el si durerea tampita de altfel m-au secat de energie.. Sunt tanara, am cam tot ce-mi trebuie sa reusesc, sa visez, sa iubesc din nou... si totusi... nu mai am puterea sa o fac si nu mai vreau...
O iau usor de la capat in fiecare zi.. pana va trece de tot. :)
Cert e ca ... a doua oara n-o sa mai fac prostia de a iubi pe cineva mai mult decat pe mine si sa gandesc cu inima in loc de minte.
Am gresit, am visat.. visele nu se implinesc ca in filme... si trist e ca stiam asta, dar m-am incapatanat sa cred diferit. Oamenii sunt rai.. si eu am fost o naiva ce l-a crezut mai mult decat orice ... Stateam si ma gandeam ca daca mama imi spunea lucrurile pe care mi le-a zis el, n-as fi crezut-o, dar lui ii sorbeam cuvintele..
N-am facut tampenii din astea in adolescenta si le fac acum.. Ce aiurea!
Se zice ca omul se desteapta cu cat creste, sincer?... eu am impresia ca m-am prostit.
|