View Single Post
Vechi 15.03.2007, 19:50:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Dece ar avea nevoie de aripi Ingerii,Arhanghelii,Arhaii......Tronurile,Heruvimi si Serafimi ???????

Sant Ortodox prin nastere merg la biserica Ortodoxa in fiecare Duminica dar nu sant un supus al ritualurilor acestei institutii.
Acuma nu prea stiu daca sa te cred auba, ca prea te stradui dumneata cu intrebarile si cele doua chipuri triste de mutzunache, vorba unui ziarist, dar cum adica de ce aveau nevoie de aripi? poi ca sa zboare, sau ce crezi ca aripile respective erau doar de forma? Zboara cu ele!

Adica vrei sa zica ca nu te supui ritualului? poi nu zisa-shi ca mergi in fiecare duminica? Si eu fac la fel, si am devenit un fel de Duminicar, si ash fi vrut sa mai merg si sambata, dar nu reushesc. Ritualul asta si in seamna, sa repetzi un lucru pana te plictiseshti, cam cum faci tu cu ingerashii aia doi de la sfarshitul mesajelor. Stiu si pe aia de ce ii plasezi! Dar no problemo ca nu zic la nimeni.

Si sa sti ca doar ai impresia ca sunt ritualuri, sunt altceva, sunt ca un fel de shedintze festive, dar care au si o oarecare forma ancestrala de elegie mitica, cam ca un fel de ritual complicat, ca nu este ce vezi dumneata, ritualurile respective sunt uneori deadreptul ingrozitoare dar isi au rostul si supletze, cu atat mai mult cu cat ele trebuie sa continue si in viatza cotidiana, ca altfel isi pierd din reflectivitate si interes...

Bine ca esti ortodox, m-am linishtit... sper ca nu ne mintzi... ca nu se face.
Reply With Quote