Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau
Am venit aici pe forum sa lamuresc orice intrebari ati avea in privinta ateilor, nu cred ca am sa ma cert cu voi ca eu nu am nimic de castigat si voi aveti posibil ceva de pierdut, dar daca vreti dezbatere facem si asta. Intrebati orice.
Cateva lucruri care sa va supere dar daca vreti va explic de ce am opinia care o am. Sunt Pro avort, pro legalizarea prostitutiei si drogurilor usoare. Deasemenea am sa spun ceva care probabil va va tulbura pe multi, din punctul meu de vedere Credinta, Patriotismul si Religia sunt niste aberatii care ar trebui sa dispara de pe fata pamantului pentru ca noi toti sa traim intr-o lume mai buna si sa fim mai fericiti si uniti cu totii.
|
Eu nu sunt nici ateu (pentru ca merg uneori la biserica) dar nu sunt nici crestin din acela care nu vede, nu aude dar de zis... turuie.
Am venit aici pe forum ca sa ma lamuresc de unele lucruri si sper ca voi putea lamuri la randul meu alte lucruri.
Desi vad unele 'avantaje' minore ale avortului, legalizarii prostitutiei si drogurilor usoare, dezavantajele sunt mult prea mari si nu se merita asa ceva. Din punctul meu de vedere credinta si patriotismul sunt aberatii doar daca sunt in exces, fenomen numit si fanatism. In mod clar ele nu ar trebui sa dispara deloc, deoarece contribuie la dezvoltarea spirituala a omului.
Lumea va fi mai buna si vom trai fericiti si uniti in momentul in care se va atinge un echilibru.
Intrebarea mea pentru tine si pt toata lumea de pe forum este urmatoarea: de unde pana unde ideea de "Dumnezeul meu e mai tare si-l bate pe al tau, si daca vrei sa traiesti bine da-te pe legea mea" ?