Subiect: Filmul "AVATAR"
View Single Post
Vechi 02.02.2010, 16:16:52
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sik Vezi mesajul
Pai succesul filmului in asta consta: rupe niste tipare si prin asta se evidentiaza intre celelalte filme. E si normal sa starneasca pareri pro si contra. Si e valabil si la general, nu numai in cinematografie.
De acord...si tocmai acest aspect va starni mereu si mereu controverse, pentru ca oamenii percep lucrurile...in nuante, opinii, impresii

Bineinteles ca eu de exemplu nu vizionez un film analizandu-l din punct de vedere crestin neaparat ci din punct de vedere al acelui ceva " original, inedit, spectaculos, deosebit"...dar mi se intampla de cele mai multe ori totusi ( marturisesc) sa spun " A fost frumos asa ca idee, insa sa te sinucizi pentru a-ti fi donate organele diferitor persoane...hmmm, cam ciudat din punctul meu de vedere totusi!"...si tot asa...., adica educatia mea, structura mea isi pune amprenta asupra impresiei/concluziei pe care o creionez...inevitabil!

Si daca mi s-a intamplat sa vad intr-un joc...un mare drac incornorat si destinatia Hell...iarasi mi s-a parut ciudat, pana la Hell si draci...ar mai fi alte surse de inspiratie, insa unii le aleg pe acestea totusi...deeeeeci, e simplu de tras o concluzie atunci cand gandesti si cunosti, vrand nevrand!!!
Reply With Quote