Citat:
În prealabil postat de sik
Pai succesul filmului in asta consta: rupe niste tipare si prin asta se evidentiaza intre celelalte filme. E si normal sa starneasca pareri pro si contra. Si e valabil si la general, nu numai in cinematografie.
|
De acord...si tocmai acest aspect va starni mereu si mereu controverse, pentru ca oamenii percep lucrurile...in nuante, opinii, impresii
Bineinteles ca eu de exemplu nu vizionez un film analizandu-l din punct de vedere crestin neaparat ci din punct de vedere al acelui ceva " original, inedit, spectaculos, deosebit"...dar mi se intampla de cele mai multe ori totusi ( marturisesc) sa spun " A fost frumos asa ca idee, insa sa te sinucizi pentru a-ti fi donate organele diferitor persoane...hmmm, cam ciudat din punctul meu de vedere totusi!"...si tot asa...., adica educatia mea, structura mea isi pune amprenta asupra impresiei/concluziei pe care o creionez...inevitabil!
Si daca mi s-a intamplat sa vad intr-un joc...un mare drac incornorat si destinatia Hell...iarasi mi s-a parut ciudat, pana la Hell si draci...ar mai fi alte surse de inspiratie, insa unii le aleg pe acestea totusi...deeeeeci, e simplu de tras o concluzie atunci cand gandesti si cunosti, vrand nevrand!!!