Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Sunt alternative 2D, dar orice CAD ar fi, trebuie sa fie perfect compatibil cu programele de la scoala sau de la lucru. Ar mai fi Arcadul sub Linux, insa numai versiunea demo costa vreo 30E...
|
Ar trebui? Dar sunt? Formatul fisierului? Meniul de lucru?
Deci exact ce spuneam..
Citat:
Acasa am SuSE 10.3 + Windows. Am folosit YaST2, vezi ca are un utilitar de partitionare in mod grafic. Mai intai am demontat toate FS. Marind partitia C, a trebuit sa sterg si sa recreez celelalte doua (deci si partitia extinsa), asadar datele de pe D si E au fost salvate pe un alt hard. Si, ca sa fiu sigur ca pot sa fac rollback in caz de probleme, am salvat partitia C intr-un fisier-imagine cu comanda "dd" si mi-am notat undeva cum era partitionat hardul initial.
|
Daca as face un program de partitionare contra cost si as sti ca cineva trebuie sa treaca prin tot chinul asta doar ca sa faca o data pe an o partitionare din asta, chiar nu m-as supara sa o faca fara sa plateasca..
Sau i-as oferi sansa sa plateasca sa zicem 2$ pentru aceasta operatiune folosind programul meu, in loc sa trebuiasca sa dea 30$ pentru utilizare nelimita cand practic il foloseste o data pe an deci plateste pentru 15 ani in avans.