Citat:
În prealabil postat de Negroponte
Dragii mei prieteni,va rog sa facem rugaciuni staruitoare pentru Vasile.Astazi s-a marturisit si impartasit.Vineri pleaca spre Germania si marti v-a fi operat de acest cancer osos.Sa fim alaturi de el si familia lui,cu toata dragostea noastra.Va multumesc!
|
Modestia și smerenia de care părintele Adrian a dat întodeauna dovadă le simt și în aceste două rânduri!
De la oameni milostivi care vin la biserică unde slujește a strâns 13oo ron pe care i-a dat familiei,i-a făcut lui Vasile sfântu Maslu acasă,l-a împărtășit și a fost alături de această tânără famile greu încercată încurajându-i și ridicându-i de câte ori au căzut în deznădejde.
Mă alătur și eu părintelui și fac apel la toți acei care mergeți la biserică să puneți un pomelnic vineri la Maslu,duminică la Sfânta Liturghie iar marți să citim un acatist pentru Vasile.
Orice ajutor le poate fi de folos deoarece s-au împrumutat de 3ooo Eur. pentru a putea pleca la timp în Germania.Din cele discutate cu Elena și cu părintele am înțeles că cineva le-a plătit biletul de avion și le-a asigurat cazare acolo.
Dumnezeu să le răsplătească tuturor și celor care îi vor ajuta în continuare chiar și cu o rugăciune.