Citat:
În prealabil postat de Xosroviduxt
Of,dar eu n-am zis că melodiile nu sunt drăguțe,ba din contră.Am spus doar că mă așteptam la altceva din partea lor,ceva la fel de original cum sunt și...învățăturile lor.
Numai că...Enya și Era pot asculta și eu 
Chiar aveam nelămuriri cu privire la muzica lor,nici nu m-am gândit "să ispitesc" așa cum spuneți dumneavoastră,dar văzând comunitatea NIP că are straie așa de frumoase(chiar îmi plac foarte mult) am asociat portul lor cu o muzică specială.
P.S.n-am făcut nicio referire la modul de scriere al utilizatorilor.
|
poi ce ai vrea mai original decât Domnul că doar El este la originea tuturor lucrurilor văzute și nevăzute... deci dacă nu te așteptai la așa ceva ci la altceva, asta este tocmai dovada cea mai bună că Cel ce este, este original... căci nu te așteptai...
și asociază portul lor cu muzica lui Gh. Zamfir, sau cu muzica tradiționala românească... mai special de atât nu avem de unde... că doar suntem săraci... noi rumânii... poBOR-ul... că restul s-au mai și căpătuit fie furând de la noi, de la poporul sărac (nu mă includ, că eu am de toate), fie slujind la străini... că la noi nu mai era de muncă... de nevoie... de aia au răbdat sau au plecat...
și dacă nu la mine ai făcut referire atunci mă iartă că am înțeles prost că mă batjocurești, lovind și în cei ce m-au învățat să scriu și să citesc, crezând eu că e vorba și de pucioșii sărmani... dar degeaba știi să scrii și să citești dacă n-ai tălmaci... TaTălmaciu Cel Mare de sus, prin Hristos, prin Har și Adevăr... că n-ai să pricepi nimic ci doar ai să te mândrești crezând că ai priceput sau că ai ajuns, vezi Doamne, înțelept... iar înțelepciunea UNA este căci restul, toată înțelepciunea de sub soare nu e altceva decât o deșertăciune a deșertăciunilor și o vânare de vânt... căci așa a scris păr. prooroc Arsenie BOCA, trâmbița nr. 3 : ''Bobul lui se preschimbă în tăciune iar el se crede grâu nedreptățit''... iar Trâmbița nr. 2 ne-a învățat așa : ''Păstrează taina vorbei celei Mari''... vorba cea mare... ca să se întoarcă la Moșul... Moșul Dumnezeu... de la buturugi... ca să ajungi cândva asemenea cu fata Moșului și nu carecumva să te iei după fata babei, baborniței... că doar se știe cine e băbuța cea vicleană... ''măi animalule''... și ce a pățit ea... ce i-a ieșit din lada de zestre luată cu japca de la sf. Vineri.
Deci a zis pantera blondă (păr. Papacioc) : ''acolo unde se mărturisește Adevărul acolo este Biserica și acolo unde este Biserica, acolo se mărturisește Adevărul'' și Acela vă va face slobozi, dar nu oricum ci să fi gata să mori pentru El cum a pățit-o unii de prin închisori, și nu așa ca mine doar pentru slavă de la oameni iar mărturisirea nu se face doar bătând din gură... că gură aveau și fariseii și saducheii... și erau dulci la limbă exact așa ca niște puișori... pui de vipere sau de năpârpârci... care de frică își leapădă coada... și codița e lungă așa ca o camilă, dar are ca norocul picioare scurte... iar fraier e numai ăla care o ia el în spate, din responsabilitate, și astfel ajunge el un creștin cu codiță... cu codiță de năpârpârcuțcuță... și venin de VIPeră... că așa te mușcă de rău creștinul modern exact ca vipera cu corn... aia specifică munților Carpați... că doar cu ce altceva să ne mândrim și noi ?