View Single Post
Vechi 03.02.2010, 20:44:50
eduardd
Guest

Implicit

Ce usor trebuie sa fie, sa sezi comod.. in fata monitorului...si sa strigam din toti bojogii..hooooooo.. ecumenistilor, habotnicilor, ereticilor, nebunilor.

Dar, daca am fi.. nu la caldurica.. ci intr-o celula racoroasa..sau intr-un pat de spital vazand soarele de 1 an doar printr-un colt de fereastra...in pustie vecin cu ursul si fata in fata cu mistretul...sau poate.. chiar cu vrasmasul zambindu-ne prieteneste...cum am mai reactiona??
Cred ca cu mult mai multa evlavie/respect fata de cei ce au trait acestea. Fie si numai pentru ce ei le-au trait, nu le-au citit!!

Parerea mea, (pe care am spus-o si cu alta ocazie) e ca, niciodata nu poti vorbi pertinent despre un om, pana nu-l cunosti personal! Daca spune x sau z despre parintele Iustin ca e batran si el de fapt e tanar?? Nu mai bine merg eu la sfintia sa ( nu e vb doar pe pr Iustin aici, l-am folosit ca exemplu) si il intreb deschis ce am de intrebat?? Mergeti fratilor si-l priviti in ochi. Atat!
Abia cand sezi fata in fata cu el, abia atunci poti spune, DA l-am cunoscut. DA, l-am simtit ca pe un habotnic sau ca pe un adevarat traitor....
fara contactul fata catre fata...totul este imaginatie.
Ori imaginatia.. nu este buna...

Last edited by eduardd; 03.02.2010 at 20:53:58.
Reply With Quote