View Single Post
Vechi 04.02.2010, 11:36:48
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

e adevarat, trebuie cei traitori sa isi dea mai mult cu parerea, caci sunt mai indreptatiti. dar nu spune parintele Arsenie asa: "eu sunt calugar, puscarias, pustnic si duhovnic, si am tot dreptul sa apar Adevarul. Dar si oaie daca as fi, tot ar trebui sa apar adevarul!" . daca stam "smeriti", asteptand sa se discute DOAR la un nivel inalt problemele acestea, atunci cand ne vor afecta pe noi DIRECT (desi deja ne afecteaza), ce raspuns vom da? sau mai bine zis, de unde vom scoate raspunsul? teoretic ar trebui sa ne smerim, dar smerenia aceasta parelnica, in ce pozitie ne pune? ca pana la urma trebuie sa avem o parere - pro sau contra, da sau nu. nu ai cum sa spui, eu nu stiu, sa discute altii, probleme astea nu ma privesc pe mine. cum sa nu te priveasca frate, ca e vorba de credinta ta, e vorba de Biserica lui Hristos, al carui madular esti TU, al carui madular sunt si eu si toti fratii ortodocsi de aici. ne smerim, asa este, trebuie multa smerenie. si totusi, primim sau nu aceste invataturi?

Last edited by andrei_im; 04.02.2010 at 11:40:10.
Reply With Quote