Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
Din pacate nu am apucat sa-l vad, desi imi propusesem... Si " Memoriile unei gheise" mi-a placut foarte mult, daca l-ai vazut.
Oricum, am avut parte de destule "telenovele" de acest gen in familie, astfel incat sa fiu convinsa ca anumite compromisuri chiar nu pot face si ca nu am de gand sa perpetuez la nesfarsit anumite tipare gresite de gandire. :)
Si eu cred la fel, nu este atat un fenomen provocat ( poate o avea si mass-media o anumita influienta in constientizare), cat mai degraba o evolutie fireasca a unor probleme care s-au tot perpetuat de-a lungul timpului si care au ajuns la o limita.
Astfel de legi as inventa si eu pt aceia care isi trateaza sotia si copiii inuman.
|
Daaaa, "Memoriile unei gheise" mi-a placut muuult de tot...si chiar in ciuda stilului ei de viata, si-a aflat si castigat omul potrivit pentru ea... sensibil la fiinta ei!
Cu siguranta a fost si este (din pacate) e evolutie fireasca a multor probleme care au ca unica sursa lipsa de educatie, mai exact una deficitara...si pana la urma eu cred ca nici nu conteaza ca femeile au gura mare sau mai stiu eu ce li se imputa...pentru ca daca s-ar sti ca oricum e o persoana, nu ai dreptul sa ridici mana asupra ei, sa o jignesti sau sa o inseli ( in cate moduri se poate intampla acest lucru), societatea ar fi altfel..mai responsabila.