View Single Post
Vechi 04.02.2010, 17:43:51
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Daaaa, "Memoriile unei gheise" mi-a placut muuult de tot...si chiar in ciuda stilului ei de viata, si-a aflat si castigat omul potrivit pentru ea... sensibil la fiinta ei!

Cu siguranta a fost si este (din pacate) e evolutie fireasca a multor probleme care au ca unica sursa lipsa de educatie, mai exact una deficitara...si pana la urma eu cred ca nici nu conteaza ca femeile au gura mare sau mai stiu eu ce li se imputa...pentru ca daca s-ar sti ca oricum e o persoana, nu ai dreptul sa ridici mana asupra ei, sa o jignesti sau sa o inseli ( in cate moduri se poate intampla acest lucru), societatea ar fi altfel..mai responsabila.
exact! exact! Eu nu gasesc niciun fel de justificare pt barbatul care loveste o femeie, decat ca este o descarcare a unor frustrari ale lui si o dovada de totala slabiciune si lipsa de masculinitate, nici pt barbatul care isi face amante in timp ce femeia sta in casa si se ingrijeste de copii si gospodarie, nici de alcolicii care vin acasa plin de nervi si ii descarca pe sotie si copii.
Toate vin din lipsa de educatie, dar mai rau este cand se perpetueaza...
Reply With Quote