View Single Post
Vechi 04.02.2010, 20:57:31
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu Vezi mesajul
Rev 20:2 El a pus mîna pe balaur, pe șarpele cel vechi, care este Diavolul și Satana, și l-a legat pentru o mie de ani.
Rev 20:3 L-a aruncat în Adînc, l-a închis acolo, și a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai înșele Neamurile, pînă se vor împlini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie deslegat pentru puțină vreme.
Rev 20:4 Și am văzut niște scaune de domnie; și celorce au șezut pe ele, li s'a dat judecata. Și am văzut sufletele celorce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus și din pricina Cuvîntului lui Dumnezeu, și ale celorce nu se închinaseră fiarei și icoanei ei, și nu primiseră semnul ei pe frunte și pe mînă. Ei au înviat, și au împărățit cu Hristos o mie de ani.

Pai daca ne luam dupa Biblia ta de la iehovisti, ar insemna ca judecata ar trebui sa fi fost acum 1000 si ceva de ani, nu? Si eu care credeam ca Imparatia lui Dumnezeu este vesnica, pentru totdeauna.... Dar vad ca la voi e doar "o mie de ani": si dupa aceea ce se intampla?... Unde merg cei mantuiti? Mor din nou? sau Apocalipsa la voi se termina cu "va urma" ca la filmele seriale de la TV...
Trezeste-te, ca sfarsitul e atat de aproape!!!! Si nu-ti mai folosi intelepciunea asta iehovista, "moderna", ci uita-te in adancul inimii tale ca sunt sigura ca mai ai un strop de intelepciune duhovniceasca, pe care nu trebuie decat sa-l cultivi putin...dupa aia totul vine de la sine (de la Hristos)
Doamne ajuta