"DACA GINDIM GINDIM IN RAPORT CU CEVA :IN RAPORT CU CREDINTA SAU CU NECREDINTA CACI NU SE POATE A FI DECIT DE O PARTE SAU DE CEALALTA DECI EU GINDESC DOAR IN RAPORT DE CREDINTA MEA ORTODOXA PT CA ALTFEL DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E O PIERDERE DE TIMP"
Si nu sunt de acord cu punctul tau de vedere...dar sunt de acord sa ti-l exprimi :p. Ai inceput bine ideea: cand ne gandim la un anumit lucru, tindem sa fim initial(cel putin la nivelul de predispozitii) de o anumita parte. Bine..nu ne putem limita la credinta sau necredinta, din moment ce viata nu e un lucru alb-negru. Nici nu putem spune ca orice altceva pe langa adevarul nostru este o pierdere de timp.
Colors...comform discutiei pana acum...e putin probabil...dar faptul ca nu stiu cum este de fapt realitatea, nu ar trebui sa ma opreasca de la a-mi continua activitatea. Daca as afla maine ca sunt o iluzie in mintea unei fiinte, mi-as continua cursul...pentru ca in fond este la fel de irelevant(pentru mine cel putin), daca exista sau nu un dumnezeu, daca suntem fiinte concrete, sau iluzii, sau manifestari ale unei vointe superioare... daca in viata de apoi ma reincarnez, merg in iad sau in nirvana sau daca fertilizez papadii in cimitirul Pacea.
|