Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Dorin, ma intreb si eu, oare de ce esti mihnit? Oare este pentru ca acei oameni obositi si sfirsiti de munca la patron stau in fata televizorului pentru a se destinde ?
Ce asteptari ai avea tu de la acesti oameni care te mihnesc? Sa traga in continuare si acasa, sa spele podelele sa spele geamurilesi sa stea sa asculte neincetat doleantele si vaicarelile odraslelor? Tu nu crezi in odihna? :))) se vede ca esti tinar si plin de rivna...dar sa nu uitam ca odata va veni si neputinta adusa de batrinete, Dorin, oricit am vrea, nu putem fi nemuritori :)
|
Pai, orele la care ma uit eu pe geam (noaptea) sunt... 00.30 - 01.00, ceea ce nu ar putea insemna o pretentie din partea mea la a'i trezi la munca.
M'as bucura mult sa ii stiu dormind, pentru a se odihni cu adevarat.
Cat despre faptul ca
"uitatul la TV odihneste", nu stiu ce sa zic.
Nu prea am intalnit om care, dupa o zi foarte grea, ar mai adauga cateva ore bune din noapte in fata TV-ului, pentru "a se odihni".
Nu stiu daca am reusit sa raspund pe inteles. Mai pot incerca, insa. :)