View Single Post
Vechi 05.02.2010, 11:51:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Nu mai face pe prostul, Vsovi. Nu de bijuterii, giuvaeruri, catrafuse, unelte sau pânze de ferăstrău era vorba, pentru că astea sunt mereu adormiteși niciodată sculate.
Două lucruri am vrut să-ți spun:
1. să nu mai vorbești ci gura plină, nu e civilizat. Cântărește-ți cuvintele.
2. Să nu mai proferezi vulgarități pe un forum serios. Ieși prea mult în evidență și asta nu e umilință.
ști ce e ciudat?, că vulgaritățile din textele mele sunt defapt doar în mintea unora, nu dau nume, că se pare că exemplele date spre a mă pune la punct sau pentru a mă rușina ei pe mine fie lipsesc cu desăvârșire fie sunt dubioase, interpretabile, scoase din context, invârtoșate răuvoitor și folosite pe post de furtună într-un pahar cu bere ca să demonstreze ei că defapt eu mint sau că eu sunt ereticul sau mai rău, vor chiar să-L scoată chiar pe Cuvântul lui Dumnezeu ca fiind ereticul... repetând la nesfârșit Iistoria...

deci draga mea, nu mă pune pe mine să fac ceva ca și cum până acum n-aș fi făcut... căci exemplele tale nu există ci iată apelezi la sentimentele mele ca să recunosc ceea ce ar fi ascuns undeva în texte, dar le știți voi unde, acolo în general, deci e clar că există dacă nu în texte atunci la mine în firea mea decăzută de om spre drac, spre eretic, spre sectant,... deci nu apela la mine ca să îți dau dreptate ție că iată zici tu că chiar aș fi folosit vulgarități sau obscenități sau alte invenții câtă vreme exemplele tale date ca să mă scoți hulitor sau neciviliazt sau ieșit în evidență prin rău, lipsesc, sau lasă de dorit... deci nu încerca să mă faci oaia cea neagră ca să imi distrugi credibilitatea căci până acum singură ți-ai demonstrat că voi aveți credibilitate zero, voi care susțineți că textele sfinte și Cuvântul lui Dumnezeu ar fi de la oameni, distrându-vă și batjocurind pentru bum-uri de presă...

deci nu mai trage dumneata! pisica de coadă crezând că tragi alarma sau sirena și astfel de zgomotul creat să ai impresia că spui drept, că ne păzești pe noi umilii credincioși de cel rău, căci iată că te-ai făcut împreună cu estera nimic altceva decât o sculișoară sculată... cu bum-e-rangul în mână... și acum văzând că nu ține povestea voastră vânătorească, încerci să dai cu el după mine și mai mult imi ceri iată să-l prind din zbor și cu el să mă pocnesc mereu singur în cap recunoscund că defapt eu am scris obscenități și obrăznicii și bădărănii necivilizate și nu voi...

poi chiar dacă sunt așa precum mă vezi dumneata, asta nu înseamnă că și în textele mele m-am manifestat din firea mea cea decăzută, nicivorbă, deci n-am cum mărturisi ce îmi ceri, deoarece în texte am încercat doar să fiu de folos și să dau și altora din bucuria și mântuirea mea ce vine de sus de la Domnul... căci am primit Credința cea fărăândoială... căci iată sunt sigur, și e cert pentru mine Cine Sunt Cuvântul lui Dumnezeu Carele vorbește prin pocioși, și care este defapt Ierusalimul cel Nou... și Israelul cel Nou...

așa că:

1. Nu mai insinua și minți crezând că dacă mă cerți ai un plus de credibilitate tu iar eu nu...
2. Să nu mai persiflezi cu batjșocură și ironie pe colegii de forum cu atât mai mult cu cât argumentele tale sunt doar insinuări deșarte... tactici copilărești... dar totuși cinice, ispispititoare...

iar eu, poți fi sigură că fac demult ceea ce îmi ceri, doar că iată că acum îmi ceri dumneata să fac crezând că astfel fraierii or să creadă că până acum n-am făcut și astfel, în stilul tău caracteristic, dacă ai pierdut din lipsă de argumente atunci să lovim avocatul, martorul ca necredibil, să-l scoatem cu pete la dosar, la textele scrise sau debitate, deci iată că ai și o tactică mai perversă în strategia asta a voastră... că asta e o tactică ce vine din trecutul drăcesc, din SS, din KGB sau din comunismul nostru-naționalist... dar am impresia că ți-am mai spus lucrurile astea și ție și lui andrei cozia care la fel atrăgea atenția el... mie și altora, atunci cănd eram în antiteză față de ideile lui... deci fiți serioși că nu mă păcăliți voi pe mine cu astfel de lucruri slăbuțe... ce se predau cîndva pe la ștefan ghiorghiu... sau prin alte gospodării de partid și de stat în bezână...

Și știu că nu se vede la mine ceea ce îmi ceri că poate chiar nu fac și nu făceam niciodată ceea ce îmi ceri tu deci poate că numai mi se pare mie că făceam ceva și atunci îmi cer scuze că din pricina mea te-ai poticnit în atâtea sculișoare sculate ca fiind ridicate de ucigă-l toaca ca niște scule potrivnice Mielului și astfel auto-su-puse ele la dispoziția antichristului și a satanei cu fiarele lor alea albe și roșii să vrea ele mereu ca să dărâme pe frații lor mai mari și mai buni... ori pe cei mici și neștiutori.

Deci draga mea, Cuvântul lui Dumnezeu nu e pentru dărâmare ci pentru zidire, iar eu pentru asta am mărturisit și la asta L-am folosit, spre deosebire de unii care iată că găsesc că au descoperit obscenități sau motive pentru care, vezi Doamne, să-mi atragă ei mie atenția... poi nu mă supăr, dar ce o să vă faceți voi apoi dacă chiar o să-mi îndrept atenția spre voi? ce voi vedea oare la voi și în sufletul vostru, deci nu știu dacă chiar vreți să-mi atrageți voi mie atenția... nu de alta dar s-ar putea să vă dezamăgiți voi înșivă de voi înșivă căci eu văzând că nu sunteți în Adevăr sau măcar în cirtă sau iotă, cu siguranță fie o să mă bucur de răul altuia exact ca pismuitorul sau mai rău fie o să sufăr pentru voi ca sfinții, dar în ambele cazuri, suferința e molipsitoare... deci iată că nu știți ce îmi cereți sau poate voi pe voi vă considerași deja ca voi fiind exemple de urmat și atunci e chiar dureros că precis nu ați ajuns deja sfinți părinți deci ce atenție vreți să-mi atrageți? poi ca să fac eu ceea ce ar fi trebuit să faceți voi? poi este scris prin sf ap Pavel că sarcinile unii altora să le purtăm, deci dacă vedeți că eu nu pot să țiu ceva ar fi trebuit să țineți voi pentru mine și nu invers să procedați, încercând sa-mi dați de lucru în speranța că or să creadă alții că nu fac chiar nimic ori că chiar nu țiu nimic din ce e scris sau zis de la Domnul, și chiar așa ar fi, nimic n-aș fi în stare să țiu dacă n-ar fi venit cu adevărat Lumina în lume, acum 2000 de ani dar și în zilele noastre ca un fur, ca să lumineze în întuneric și întunericul să n-o poată cuprinde, deci așa ținem și noi prin El ceea ce ținem în sensul că El ține mai mult iar noi Îi urmăm și mulțumim de Darul peste Dar primit și pentru Harul peste Har pentru Har... binevoit)

deci fată dragă,
nu fi tristă,
că Dumneze există!

sau cum zicea Tatăl din Ceruri prin botezul cu apă al sfântului Ioan Botezătorul:

„El este Fiul Meu preaiubit,
Întru Care am binevoit.”

deci numele Lui cel nou este Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Last edited by vsovivi; 05.02.2010 at 12:35:59.