View Single Post
Vechi 05.02.2010, 13:20:35
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Orientarea sexuala o data ce intra pe unul din fagase (hetero sau homo) nu se mai remediaza. Pentru ca personalitatea individului se construieste si pe aceasta orientare care apare la sfârsitul copilariei.

Homosexualitatea nu e nici boala nici alegere dar nici ceva genetic, e un accident social.

Însa asta nu înseamna ca homosexualii trebuie acceptati de societate. Societatea trebuie sa izoleze infractorii si alti factori daunatori între care si homosexualii, daca vrea sa aiba un viitor. Punerea homosexualitatii pe picior de egalitate cu heterosexualitatea va duce în timp la cresterea numarului de homosexuali si la o degenerare progresiva a societatii, la distrugerea ei.
Cred ca te contrazici oarecum.
Daca tu ai avea un frate homosexual, cred ca ti-ar plange sufletul pentru el, dar nu l-ai vrea inchis alaturi de alti infractori. Problema nu e ca societatea ii accepta - in fond, ce inseamna a te accepta? A nu-ti da nimeni in cap pe strada pentru ca esti xyz, a avea dreptul sa existi, sa profesezi, sa ai proprietati, sa ai acces la educatie, zic ca e acceptare, nu?
Acum ca sa clarific, eu nu cred ca mai avem de asteptat ceva bun de la societatea actuala sau de la viitoarele :) Si problema pe care-o vad eu e nu ca accepta homosexualitatea, ci ca promoveaza activ modelele homo, derutandu-i pe-astia mici care-si fac poze cu telefonul in toalete for some 15 yo girl on girl action.
Orientarea sexuala poate fi pervertita la fel ca orice alta orientare. Exista nenumarate fete care se declara cel putin "bi curious" inca din adolescenta si care nu se dau in laturi de la experiente cu persoane de acelasi sex doar de dragul experimentului. Ori un experienta de genul asta, daca nu cade cerul pe tine, daca te mai si lauda colegii pe blog ca esti open minded, daca se mai lasa si cu placuti fiori, nu face decat sa intareasca respectivul comportament. Si va urma o a doua experienta si tot asa, pana la victoria finala.
Recunosc ca nu am habar daca mecanismele sunt la fel la fete si la baieti, dar la fete mi se pare ca e evidenta influenta culturala (e cool, e misto, e sexi, plus ca e sentimentul puterii fata de restul populatiei masculine, daca nu te ridici la standardele mele, am oricand alte optiuni, si oricum iti curg balele cand ma vezi cu prietena mea, deci double win pentru mine) si daca apuci sa faci chestii de-astea in preajma debutului vietii sexuale, pa.

Last edited by Jane Says; 05.02.2010 at 13:26:39.
Reply With Quote