View Single Post
Vechi 05.02.2010, 15:00:52
sisu sisu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2007
Locație: Montreal, Canada
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Imi pare rau daca tot ceea ce scriu eu ti se pare ironic. Nu sunt ironica, iar tot ce spun, o spun din inima, fiindca sectantii cu speculatiile si interpretarile lor "moderne" mi-au rapit pe cineva foarte drag...
Incerc sa inteleg, de ce cautati altceva, cand Dumnezeu este doar UNUL, de ce vreti ceva mai "modern" cand Dumnezeu este acelasi dintotdeauna (si El nu va deveni niciodata "modern", cum Il vreti voi), de ce schimbati sensul Biblic, cand Dumnezeu ne spune clar sa nu o facem...
Si apropo': de ce crezi ca Imparatia lui Dumnezeu va fi un paradis "terestru"?
imi pare sinecr rau dar cred ca nu trebuie sa tii asta la inima.roaga-te lui Dumnezeu pentru mai bine.Poate pentru persoana respectiva este mai bine asa.Nu judeca strimb.

Nu vreau ceva mai "modern" ci vreau ceva mai "corect" si care sa pot intelege.Daca te-ai nascut s traiesti intr-un mediu ortodox nu inseamna ca este religia perfecta (de fapt nici nu exista religia perfecta; asta este o inventie umana si cum omul este imperfect...)
Nu poti sa-i condamni pe musulmani, pe budhisti sau pe altii.
Asa este , Dumnezeu este UNUL dar drumul catre el poate fi diferit.Asta nu inseamna ca a umbla la cravata si a distribui reviste si a te ruga inainte de masa si a participa la reuniuni este drumul corect.Conteaza partea spirituala.

Mat 6 :10 Vie împărăția Ta; facă-se voia Ta, precum în cer și pe pământ.
Psa 37 :29 Iar drepții vor moșteni pământul și vor locui în veacul veacului pe el.