View Single Post
Vechi 05.02.2010, 19:03:55
adelina02 adelina02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin MSN pentru adelina02
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
M-am tot gandit la acest aspect... si am ajuns la concluzia ca intr-un anume fel si eu sunt feminista si ca nu voi putea accepta niciodata mai putin decat egalitate intre barbat si femeie. Stiu ca tot ceea ce se intampla acum este dintr-o cauza. Care credeti ca este aceasta cauza? Femeia este toate aceste aspecte: mama, copil, prostituata, sfanta, pacatoasa. Credeti ca o femeie ar mai fi prostituata/ adultera/ pacatoasa daca ar fi respectata si apreciata cu adevarat?

dupa mie nu, nu ar mai fi..unele femei ajung sa fie prostituate pt a se razbuna pe barbati sau pt ca sunt vandute de alti barbati si ajung pe centura...putin respect si iubire le-ar trebui si ar redeveni pe calea cea buna doar ca in ziua de azi barbatii nu mai respecta femeile si isi bat joc de anumite calitati ale ei,oricat ati spune voi aici si ati tot posta teorii degeaba,in viata reala nimeni nu se tine de ele si niciun barbat nu respecta femeia de langa el,oi fi eu mai mica de varsta si aveti tot dreptul sa sariti dar nimeni nu ma va convinge contrariul fara dovezi
Reply With Quote