Citat:
Īn prealabil postat de lacrimi
Sper ca n-ai inteles ca eu as vrea o unire in "rugaciuni" cu sectantii sau as cauta modernism... nici pe departe.
Am spus ca trebuie sa-i toleram pentru ca Dumnezeu ne cere sa aratam iubire fata de aproapele si, pe cat posibil sa incercam sa le aratam adevarul, in cazul in care sunt rataciti. Cu riscul de a ma repeta, iti spun ca exista 2 membrii ai acestui forum care tocmai datorita acestor discutii au reusit sa vada Adevarul si au trecut la ortodoxie: ceea ce mie mi se pare lucru mare... dumnezeiesc.
Si nu as vrea sa facem ca si sectantii, care, asa cum am mai spus, mirosind ca sunt ortodoxa, mi-au blocat accesul pe forumul lor, administratia considerand ca nu indeplinesc nu stiu ce conditii si ca am folosit vorbe "vulgare" (ceea ce e o minciuna, pentru ca nu imi sta in caracter, dar probabil le era frica sa nu aduc vreunul la Adevar...)
|
Din cate am citit eu, doar unul la mie dintre rataciti se mai poate intoarce la ortodoxie, fiindca sunt cazuti din Har, s-au lepadat de botez, pacatul este foarte greu, intoarcerea lor nu este asa de usoara....trebuie multa pocainta, jertfa din partea cuiva pentru ei;
Ma doare rau, dar rau de tot cand citesc blasfemiile si aberatiile sectantilor pe acest forum;
si vezi? tu ai spus ca ti-a fost blocat accesul pe un forum al lor; de ce, au ceva de ascuns?nu, dar nu accepta sa primeasca alte surse de adevar
Sincer, si te rog nu te supara, da-mi voie sa cred ca cele 2 persoane nu au trecut la ortodoxie,DOAR in urma discutiilor de pe acest forum
Doamne, iarta-ma daca gresesc, si nu-mi considera asta un pacat!