View Single Post
Vechi 17.03.2007, 15:29:46
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Eu cred ca este un om care ancearca sa anvete oamenii adevarul si nu mai mult.
preotii sint ICONOMII TAINELOR LUI DUMNEZEU in virtutea a ceea ce a spus domnul nostru IISUS HRISTOS"LUATI DUH SFINT CARORA VETI IERTA PACATELE IERTATE VOR FI SI CARORA LE VETI TINE TINUTE VOR FI" si TOT CE VETI LEGA PE PAMINT LEGAT VA FI SI IN CERURI SI TOT CE VETI DEZLEGA PE PAMINT DEZLEGAT VA FI SI IN CERURI".IN LOCUL TAU MIE MI-AR FI DE-A DREPTUL FRICA SA-L CONTEST PE FIUL SI CUVINTUL LUI DUMNEZEU.APOSTOLII SI-AU PUS MIINILE PESTE ALTII PE CARE I-AU TRIMIS IN CONTINUARE LA PROPOVADUIRE SI FILIERA ASTA A NUMIRILOR SE POATE URMARI PINA IN ZIUA DE AZI, EA EXISTA SI E VERIFICABILA.CITATELE SINT DIN NOUL TESTAMENT .TAINA SPOVEDANIEI ESTE ESENTIALA PT CA ESTE PRECEDATA DE POCAINTA SI URMATA DE SF. EUHARISTIE,fara de care nu putem intra in imparatia lui DUMNEZEU.
SFINTII si MAICA DOMNULUI dau important ajutor credinciosilor pentru ca prin puterea date de dumnezeu lor se implineste ce scrie in psalmi,adica"MINUNAT ESTE DUMNEZEU INTRU SFINTII SAI".adica ei prin trairea de pe pamint au devenit prieteni ai lui DUMNEZEU si conlucratori cu el ,numai asa se explica faptul ca ei spun ca "dupa moarte am sa va pot ajuta mai mult"[ex.ARSENIE BOCA,SF.PORFIRIE S.A.....]
cUM ITI EXPICI CA UN OM CARE SI-A INCHINAT TOATA VIATA CURATIRII DE PACATE PRIN POST SI RUGACIUNE PT EL SI PT LUME A FOST GASIT NEPUTREZIT DUPA 20 ANI-SF.IOAN IACOB HOZEVITUL,romin din pustia HOZEVEI,care a fost gasit de un prieten grec venit sa-l viziteze din AMERICA ,dupa ce l-a visat ca ii spunea sa vina sa-l viziteze[ala nu stia ca e mort].Cum iti explici ca oamenii simt ajutorul si de la acesti sfinti asa cum au promis ca ii ajuta si pe cei care cred si se roaga si lor ii ajuta intr-adevar.
DUMNEZEU SA TE LUMINEZE.
Cum iti explici ca cei care se roaga lui Buda,Mahomed si alti oameni sant ajutati???????
Inseamna ca si ei sant Sfinti???????
Reply With Quote