View Single Post
Vechi 17.03.2007, 20:36:36
jeny
Guest

Implicit

asa este anca dar de multe ori tocmai asta este greseala de fug oamenii de "boala" noastra...boala numita Hristos. atunci cand inima ni se umple de iubire ea REVARSA inunda tot ce e in jurul nostru, speriind pe cel de langa noi...atunci tristi.. nu intelegem de ce refuza IUBIREA, ...iubire care curge ( repet acest cuvant dar il iubesc asa simt eu imi cer scuze) din inima din privire din gesturi, iubire care curge spre ei fara voia noastra..doar ca ei nu sunt pregatiti sa o primeasca cand vor intelege ca ceea ce curge dinn inima noastra nu e de la noi ci e insusi Hristos care ne uneste prin iubire nu vom mai fi singuri!! nu se vor mai teme!! de boala!! eu anca din pacate, tarziu am inteles ca nu poti sa bagi cu sila pe Hristos in inima cuiva!! a fost un semn de foarte mare MANDRIE din partea mea sa cred macar ca eu!! as piutea schimba ceva...acum stiu ca atunci cand va veni vremea nu vom mai fi singuri si asta nu datorita noua ci dataorita LUI pt ca doar el ne poate aseza 1 in fata zerorurilor noastre....
Reply With Quote