fratele meu, tu esti din BSOV, nu? ca asa am inteles din postarile tale... am cateva nelamuriri, daca imi permiti. toate Bisericile nationale care au pastrat calendarul vechi, nici nu vor sa auda de voi. Nici macar Patriarhia Ierusalimului. La Sfantul Munte nici nu va lasa sa slujiti sau sa primiti Sfanta Impartasanie. Nu cumva ati ramas singurii din lume care mai tineti adevarul?
De ce Sfanta Lumina de la Ierusalim coboara in fiecare an, cand si BOR este in comuniune cu Biserica Ierusalimului? Nu trebuia sa devina tot Ierusalimul eretic asa... pocnind din degete? Am intrat in comuniune cu BOR -> am devenit eretici -> au devenit eretici TOTI care sunt in comuniune cu Patriarhia Ierusalimului, ADICA TOATE BISERICILE ORTODOXE IN AFARA DE VOI.
P.S.
Nu ti se pare cel putin ciudat ca sunteti de 1000 de ori mai inversunati pe ortodocsii din BOR care nu sunt de acord cu ecumenismul, decat pe cei care sunt de acord? Ce va roade, fratilor? Eu asa ceva n-am mai pomenit nicaieri, sa auzi ceva care iti convine, dar pentru diferenta de 13 zile, nu are nici o valabilitate, de parca s-ar vorbi in neant asa... V-am auzit si aici pe forum (dar si pe site-u vostru, pe mitropolia slatioara) ca tunati mai mult impotriva ortodocsilor anti-ecumenici decat impotriva catolicilor sau a protestantilor.
Asta am auzit-o doar de la protestantii care se iau la harta mai mult cu ortodocsii practicanti decat cu cei indiferenti.
Last edited by andrei_im; 06.02.2010 at 09:09:21.
|