View Single Post
Vechi 06.02.2010, 13:18:42
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hanico Vezi mesajul
Cele de care mi-ai vorbit, si dintre care am vazut multe, tin casa din munca lor si sunt sprijinul intregii familii. Bravo lor!!! Insa inainte de a se fi maritat cu astfel de barbati trebuiau sa fie un pic mai ... realiste, s-ar fi scutit de multe batai de cap si mai ales de astfel de soti. E si asta tot o realitate!
Da, cam asta ar trebui spus tinerelor care vor sa se casatoreasca. Sa se gandeasca bine inainte pe cine aleg.
Sigur, casatoria contine intotdeauna si o parte de risc. Nu poti sti cum se va schimba sau cum este de fapt celalalt in situatii de criza - boala, saracie, moarte, etc. Dar in masura in care putem sa ne dam seama dinainte, este bine sa nu alegem un om numai de dragul de a ne sacrifica pentru el dupa aia, ca sa devenim cat mai bune crestine ;-)
Nu e bine sa il ispitim pe Dumnezeu.
Dar repet, probabil ca am inteles eu gresit si nu asta a vrut sa spuna Anna.
Discutiile in contradictoriu ne fac adesea sa spunem sau sa implicam lucruri extreme, neuantate, pe care nu vrem de fapt sa le spunem sau implicam.