View Single Post
Vechi 17.03.2007, 21:17:33
jeny
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Juli
Citat:
Īn prealabil postat de erzbet
Citat:
Īn prealabil postat de Juli
Cam depasiram subiectul...
In fine, pentru unii legea-i lege, pentru altii e tocmeala.
Iar despre cei care se indoiesc ca Iisus este Dumnezeu eu zic ca pot sa vina si in rochie de plaja la biserica, ca tot nu fac diderenta...
O sa incerc sa nu o iau ca pe un atac personal, desi este clar ca asta este.
Cu ce gresesc daca doresc sa ma documentez despre aceste legi si incerc sa le inteleg, desi din cate am vazut, nu trebuie intelese si respectate. Si cum se face, ca desi ma indoiesc ca Iisus este Dumnezeu, nu as putea intra intr-o biserica imbracata indecent? Iti spun eu raspunsul: tine de educatie, respect fata de cei din jur si in primul rand fata de mine.
Imm, nu este un atac personal... Imi pare foarte rau (sincer) daca te-am jignit, dar cred ca de fapt ma adresam in primul rand persoanei mele; pentru mine Biserica nu reprezenta nicicum mai mult decat un muzeu de arta, o sala de concert (...Biserica Elefterie are un cor divin, de exemplu). A devenit apoi o curiozitate, si asa a inceput totul...pentru mine.
De aceea zic, si cred ca stii, Biserica reprezinta Trupul Lui Hristos Care este Dumnezeu deplin (si Om deplin), aici I se aduc laude si in acelasi timp, tot aici, in Biserica, El - Dumnezeu se jertfeste (si pentru cel ce cred si pentru cel ce nu crede).

Eu mi-am "permis" ani de zile sa Il consider pe Dumnezeu "o forta" si sa "discut" cu El "la o cafea si-o tigara" (ori mai rau...). Poate de aceea poate par extremista in privinta tinutei (si altele), pentru ca se spune ca si convertirea trebuie sa fie macar pe masura faptelor trecute (exemple contemporane precum Monica Fermo, Danion Vasile etc., oameni care si-au expus viata trecuta, iar astazi ne dau exemplu de viata "in Hristos").
da juli si stii de ce se jertfeste Hristos si pt cei care cred si pt cei care nu cred?? TOCMAI PT CA NE IUBESTE PT CA ESTE UN D-ZEU AL IUBIRII!! SI TE ASTEAPTA SI TE RABDA SI PE TINE SI PE MINE SA NE INTORCEM CATRE EL, de ce nu ne trazneste cand intram in "rochie de plaja" pt ca NE IUBESTE SI NE DA SANSA SA NE INDREPTAM GRESALEL SA NE MANTUIM.asta este cea mai mare dovada a iubirii lui ne lasa libera alegere!! dar sa nu uitam ca va vweni vremea sa raspundem CUM am cheltuit viata nostra, atunci nimic si nimeni nu mai este langa noi sa ne ajute suntem noi si faptele noatrse e bine sa te gandesti profun la asta cu drgaoste jenica
Reply With Quote