Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Sa stii Anna, ca totusi transmiti o impresie destul de deprimanta despre casatorie...cel putin pentru cineva necasatorit. :)
|
Nu am aceasta intentie :)). Marita-te si fa copii. E bine.
O sa fiu un pic off topic.. am citit o carte in care scria ca trebuie sa descoperi ce considera cel de langa tine dovada de iubire. Ca fiecare are "indicatori" pentru asta..
De ex. eu pot considera un gest frumos sa-mi cumpere branza mea preferata (cand el uraste branza, sa zicem). Asta inseamna ca este atent la ceea ce-mi place mie, chiar daca avem gusturi f diferite si el este nepriceput la cumparaturi. El poate considera ca un cadou scump (si nefolositor) este un gest frumos.. Avem deja o problema daca nu stim sa interpretam corect ce face celalalt.
Unii oameni vor contact fizic. Altii vor sa fie ascultati si apreciati. Altii chiar vor confort material si cadouri.. Fiecare barbat (si femeie) are alta idee despre ce inseamna a arata iubirea.
Din pacate media ofera modele limitate ale relatiilor dintre sexe. Si disfunctionale, parerea mea. Mie nu-mi este deloc greu sa fac aia si aia in casa.. chiar ma amuza pe undeva ca lucruri atat de simple fac o mare diferenta.
Desigur exista si lucruri pentru care o femeie trebuie sa ia atitudine: cum ar fi cele ce tin de educarea corecta a copiilor.
Dar pentru caratul gunoiului, spalatul hainelor si o ciorba acolo.. chiar nu merita sa te superi.