View Single Post
Vechi 07.02.2010, 20:33:34
andreea2209's Avatar
andreea2209 andreea2209 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit Minunile din viata mea

Sfantul Nectarie a intrat in viata mea de putin timp, pana atunci nu auzisem de el pomenit decat o data si nu i-am acordat mare importanta. Regret ca nu l-am primit mai devreme dar se pare ca totul se intampla atunci cand trebuie sa se intample. In urma cu o luna ajunsesem sa sufar atat de mult din pricina unei probleme care privita retrospectiv nu era atat de grava, nu comparativ cu ale altora, cu boli, suferinte si alte pierderi, dar pt mine a fost ceva cu adevarat important. Aproape ca imi este rusine acum sa recunosc cat de bolnava sufleteste am fost cat de mult am cazut prada deznadejdei, cum am uitat ca nu sunt singura, ca cineva mereu ma vegheaza, ca cineva mereu ma iubeste neconditionat chiar daca eu nu ma mai aratasem vrednica de aceasta iubire mare, ocrotitoare. Sfantul Nectarie in marea lui bunatate mi-a vindecat sufletul, mi-a redat linistea, mi-a aratat calea cea buna, sunt sigura ca fara ajutorul lui nu as fi reusit sa ma adun, sa continui, sa merg inainte, sa sper, sa caut adevarul si drumul drept sa fac tot ce imi sta in putere sa ajut, sa imi doresc sa fiu un om bun, sa nu mai uit, sa CRED. Am inceput sa merg frecvent la Manastirea Radu Voda dar pt prima data in viata merg din toata inima, nu am luat-o ca pe o obligatie, merg din nevoia de a simti iar si iar bucuria, pacea. Inca dinainte de a ajunge la manastire, inca dinainte de a ma ruga la moastele Sfantului Nectarie citisem mare parte din marturiile pe care cei ce s-au rugat, cei ce au primit ajutor le-au scris, m-am dus acolo cu mare emotie si am asteptat minunea care eram sigura ca se va intampla si cu mine. Si nu a intarziat sa apara, sentimentul pe care l-am avut cand am ajuns prima data la racla Sfantului nu cred ca poate fi descris in cuvinte..sufletul meu pana atunci chinuit de atatea griji si dureri a fost inundat de o mare liniste, de o bucurie nemarginita, de lumina. Am simtit ca niciodata nu e prea tarziu sa te intorci la Dumnezeu, ca El e acolo mereu, ca Sfintii sunt acolo, ca sunt gata sa te ajute oricand si cer atat de putin..sa crezi, sa te rogi, sa ajuti, sa fii mai bun, sa te caiesti pt pacatele tale, sa fii cu inima curata. Prin cele ce scriu sper sa nu supar pe nimeni, sunt ganduri care ma insotesc de ceva vreme si vreau sa le impartasesc, mi-as dori ca toti oamenii sa se bucure de schimbarea prin care am trecut eu. Simt ca sunt alt om si stiu ca sunt abia la inceputul drumului. Am auzit de nenumarate ori ca Dumnezeu ii da omului atat cat poate duce, mie mi-a fost atat de greu sa trec prin experienta prin care am trecut dar as face-o ori de cate ori e nevoie daca as sti ca la capatul ei ma asteapta Sfantul Nectarie, Dumnezeu. Ma simt atat de norocoasa ca lucrurile au decurs in asa fel incat am ajuns aici. Stiu ca s-a intamplat o minune cu mine si am sa multumesc mereu Sfantului Nectarie ca nu m-a lasat sa ma pierd, Lui Dumnezeu ca nu m-a uitat atunci cand eu uitasem de El. Pe langa schimbarea aceasta ce s-a petrecut cu mine, Sfantul Nectarie are grija de mine in fiecare zi, am terminat foarte bine o sesiune de examene la facultate, totul s-a aranjat si merge spre bine in viata mea. Simt ca toate sunt la locul lor. Acum am niste probleme de sanatate si m-am hotarat sa scriu aici pentru ca stiu ca trebuie marturisit tot binele primit iar eu nu am facut asta. Problemele mele de sanatate le simt ca pe o atentionare ca nu am facut asta pana acum, poate nu e asa insa tot vreau sa impart cu voi gandurile mele. Am luat ulei sfintit de la candela, ma rog din tot sufletul si astept binele care mereu se face simtit. Ceea ce ma intristeaza este un singur lucru: ca nu ma pot concentra de fiecare data cand ma rog, ma simt asa de pacatoasa ca imi zboara mintea la altele cand citesc Acatistul Sfantului, cand sunt in biserica, ca nu reusesc sa ating starea aceea de liniste, de concentrare. Imi vine sa plang cand vad ca imi doresc atat de mult si nu reusesc. Cea mai mare dorinta a mea acum este sa pot sa ma rog, sa pot sa ii multumesc cum se cuvine pt tot binele pe care l-a adus in viata mea. Orice as scrie aici nu va fi de ajuns ca sa multumesc pt minunea de a-l avea in viata mea pe Sfantul Nectarie.

Imi doresc ca toti sa cunoasca marea bunatate a Sfantului Nectarie si a bunului Dumnezeu.
Reply With Quote