Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
În urmă cu mai puțin de o oră , Bunul Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare bucurie din ultimul timp , un dar de mult preț: Biblia în formatul de lux cu scris mare, cu hărți în legătură cu Vechiul și Noul Testament ,cu unitățile de măsură și monede menționate în Sfânta Scriptură, cu multe explicații și lămuriri . Poate acest dar de la Bunul Dumnezeu nu ar fi fost unul din cele mai mari de până acum , dacă nu ar fi avut un mesaj scris personal de Duhovnicul meu, bunul Părinte Paul Lepădatu: "Pentru domnul Ștefan cu speranța și încrederea că va găsi calea ce duce la mântuire. Cu multă considerație Preot Paul Lepădatu -08.02.2010". Sărut mâna Părinte și vă mulțumesc și aici pentru multa răbdare ce-o aveți față de mine, căci nu sunt un mirean ușor de modelat, ușor de îndreptat, și lesne de lucrat cu el. Slavă lui Dumnezeu că mi-a scos în cale această Biserică ! Slavă lui Dumnezeu, că am un astfel de Duhovnic ! Slavă lui Dumnezeu pentru toate !+  
|
...Cel ce a facut ochiul oare nu vede? Numai El stie tot ce are nevoie omul... De aceea nu ii lasa in lipsa pe copiii Lui! Bucurie!!!