pt ALEXANER_BAZIL salutare
Te-am urmarit pe mai multe topicuri si am ajunns la concluzia ca esti ateu.Tu nu crezi in DUMNEZEU si de aceea ai sufletul atit de framintat pt ca esti inca in cautarea adevarului,intru-cit ai constatat ca ATEISMUL tau nu te multumeste. Si faptul ca ai intrat pe situl asta ortodox poate ca nu este intimplator ca in viziunea unui ortodoz NIMIC NU E INTIMPLATOR,nici cele mai mici aspecte ale vietii[pt ca doar noua ni se par mici].Dar cei ca tine nu cerceteaza duhurile ,cum spuneSF.AP. IOAN,sa le cercetam daca ele sint de la D-ZEU sau nu.Tu cind ai initiat topicul asta ca perceptia sau aperceptia omului m-ai facut sa-mi aduc aminte de faptul ca exista unul care mereu cauta sa ne induca gindul ca el nu exista si acesta este DIAVOLUL.Ei de aci si pina la a ne induce in gindire ca nici noi ca oameni nu EXISTAM, nu mai exista nici juma de pas.!Dar miza lui e alta ca dc ne indoim de noi Inseamna ca nici credinta nu exista si deci nici sacrificiul MINTUITORULUI SI NICI INVIEREA. AICI e miza lui!!!eU AM INTERVENIT PT CRESTINII ORTODOCSI SI I-AM INDREPTAT SA CITEASCA GENEZA PT. A NU URMA FILOZOFIILE ASTEA IN POST ,ANTICRESTINE si sa adage la alte pacate.OULare legatura cu OMUL care initial este tot un OU si se numeste ZIGOT[el rez. din fecundarea ovulului de catre spermatozoid.]Este interesant siTE PROVOC sa-mi spui ce perceptii are fatul intauterin care se dezvolta din acest ou.PETRE TUTEA zicea ca o baba care se roaga este in fata lui D-ZEU mai mare decit un filozof care spune multe. Ei asa e si cu omul taran din interventia mea;el este mai de pret in fata lui Dzeu decit invatatii acestei lumi care filozofeaza lipsiti de credinta ,adica pierd din vremea mintuirii sufltelor lor!taranul care umbla prin credinta gaseste repede in lumina acestei credinte raspunsuri la probleme care filozofilor lumii li se par complicate[ca in ex. meu cu oul si gaina]Si te-am dumirit sper cu interventia mea anterioara.Iclusiv motoul tau este total neadecvat pt. un crestin si dovedeste mult egoism. In lumina credintei oamenii sint legati intre ei pt ca asa a vrut dumnezeu sa depindem unii de altii ca sa cistigam smerenia,iar ADEVARUL EXISTA SI ACESTA ESTE HRISTOS CARE A MURIT PE CRUCE SI PENTRU PACATELE TALE, iniferennt ca tu vrei sau nu vrei ca el sa fi murit si pt. ale tale pacate.
|