08.02.2010, 18:32:13
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 06.12.2007
Locație: Montreal, Canada
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de veveritza
Uite, sambata, dupa slujba de pomenire a mortilor, cand am iesit din curtea bisericii, la poarta ne asteptau sectantii, doi cate doi, un barbat si o femeie,( nu erau martorii lui iehova aveau altfel de carti si uite cat tupeu au stand in fata bisericilor) si foarte amabili doreau sa ne ofere "niste informatii"; mi-am facut Sfanta Cruce si barbatul a inceput sa rada; o fractiune de secunda m-am oprit si imi venea sa urlu dar am plecat mai departe fara sa scot nici un cuvant, simteam ca se rupe ceva in interiorul meu, pana acasa m-am gandit cat de neputinciosi suntem in fata asaltului sectelor; in orasul meu zilnic, din ce in ce mai multi, ii vezi pe strazi doi cate doi, oferindu-ti turnul de veghe, noul testament, biblia si alte carti de-ale lor;
Iar in situatia in care iesi din biserica si de partea cealalta a portii te asteapta sotul vrand sa-ti ofere "niste informatii"....Doamne, cat e de greu!

|
Nu stiu daca erau martori.Faptul de a iesi doi cite doi face parte din porunca lui Isus de a iesi cite doi pentru a difuza vestea buna.
Personal , nu m-as duce nici-odata sa predic in fata unei biserici.Nu ca mi-ar fi frica dar as considera-o ca o lipsa de respect fata de ceilalti.
|