View Single Post
Vechi 08.02.2010, 18:45:08
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Iar cu pucioșii a fost la fel: au ajuns să ponegrească Biserica mamă, cea care i-a botezat când erau copii, pe motiv că numai ei sunt sfinți și de aceea nu mai au loc în Biserică alături de cei păcătoși, pentru că păcătoșii sunt atât de mulți, încât ei pur și simplu nu mai au loc.

Citat:
Poi n-a fost și aici taman pe dos? poi cine s-a dus să-i blesteme de frica masmediei și de frica lui Pisikaa?

Dar sigur, în mintea voastră pucioșii e la fel ca tot ce vreți voi, la fel cu toate mizeriile din mintea multora pe care le aruncați voi din părți asupra lor ca să dea ei socoteala de la Adam și până azi de toate relele făcute de om... deci v-am zis că judecați absurd și vedeți obtuz problemele, și vă place nespus să mințiți înjositor... asta e, vă place să acuzați nevinovații pe nedrept... deci cine vă stârnește oare să faceți jocurile astea murdare? cine vă dă vouă foc la valiză? că eu am încercat în zadar se vede ca să vă și temperez de la a nu vă sinucide duhovnicește, dar e cu totul inutil să vă mai cer ceva, căci cauza voastră e din start pierdută, căci voi vreți să vă pierdeți prin partidul vostru pe care îl susțineți la nesfârșit, iar finalul e bezna iadului........... sau dacă nu dracul vă face pe voi să fiți sculișoare/unelte sculate/ridicate în mâna lui cu care să facă urâciuni și mizerii, atunci cine vă pune pe voi să vorbiți atât de urât și înjositor și tendențios în acuzările voastre nedrepte, strâmbe și disprețuitoare? cine vă face ușuratici? sau nu știți că ușurătatea e interzisă la Cer!

Deci nu v-am spus ca să aveți macar o fărâmă de decență? nu v-am repetat mereu? nu de alta dar măcar să vorbim la subiect, sau unde vreți să ajungeți cu înverșunarea asta? poi nu se vede din felul în care interpretați textele că sunteți parcă cei mai mari comici vestiți ai micului ecran? o comicărie involuntară căci farmecul hazliu o să reiasă abea când chiar o să pricepeți textele, dar alea sunt texte sacre, sfinte, iar vouă vi se pare că sunteți cool când le interpretați viceversa?... ca și cum ele ar fi de la cel rău și nu voi... nu noi cei ce suntem ăia de jos... de pe pămînt sau mai de jos...

poi dacă ar fi de la cel rău textele, atunci de ce s-au împlinit toate proorociile scrise exact așa cum au fost date? că eu cât am citit, tot s-a împlinit, dar nu așa cu forța ci și în măsura în care omul a dorit și a primit s-o plinească... dar unele se împlinesc și cu forța așa cum a fos pe vremea lui Noe... cine a auzit toaca bine, iar cine nu a vrut să audă treaba lor... s-au dus singuri în fundul mării... (iar zici că vorbesc obscen că am zis fundul? atunci adâncul mării, poftim.)

Dar acum ce o fi că nu mai vine numai apa ci vine și focul... un foc nestins pregătit pentru toată pleava... din care precis și eu fac parte, dar poate s-o milostivii Sfântul să scap... nu numai eu ci și voi două... una, două margarete indiscrete, roate de biciclete. Deci cam asta, dragă Maria Margareta, roata bicicleta.

Last edited by vsovivi; 08.02.2010 at 19:24:01.