View Single Post
Vechi 08.02.2010, 23:57:00
sofia_78's Avatar
sofia_78 sofia_78 is offline
Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit ...

Nu stiu ce sa zic despre carte, dar pot spune ca imaginatia folosita in rugaciune este foarte periculoasa!!!!! Cunosc cazuri care au ajuns demonizati numai imaginandu-si in timpul rugaciunii ingeri, sfinti etc... Cititi despre rugaciune carti, mai ales despre rugaciunea inimii si veti vedea ca e INTERZIS! sa-ti imaginezi ceva in timpul rugaciunii, sa nu ai nii un fel de imagine in minte, mai ales a Lui Dumnezeu, care intr-adevar, cartile spun ca noi ni-L putem imagina pentru ca nici un ochi omenesc nu L-a vazut pana acum, in Persoana, ci doar ca lucrare, ceea ce e un lucru foarte diferit, Duhul Sfant s-a aratat, chiar si Sfanta Treime s-a aratat la Mamvri dar intr-o forma umana, 3 Tineri, dar in cea Dumnezeiasca numai Sfintii din cer poate L-au vazut si ingerii, dar noi nu.

Cititi "Pateric despre visuri si vedenii" !!!! o carte impresionanta despre lupta calugarilor din Muntele Athos cu demonii, li se arata sub forma Maicii Domnului, a Mantuitorului, iar unii si-au imaginat lucruri sfinte in rugaciune (fara sa stie ca-i vatama) si au ajuns demonizati, unii si-au pierdut mintile de tot, e FOARTE! periculor, cititi cartea pe care v-am recomandat-o. Deci daca asta e problema, atunci Razboiul Nevazut aici nu greseste, si fiind totusi scrisa de un calugar, sfant, athonist, ma indoiesc ca greseste, pentru ca lupta pe care o dau ei acolo cu necuratii e de neinchipuit pentru noi, eu am citit si am auzit niste lucruri incredibile legate de subiectul asta din Muntele Athos.
Reply With Quote