View Single Post
Vechi 09.02.2010, 12:03:19
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca pericolul cel mare intr-o asemenea relatie este ca cel desfranat/a sa nu traga pe celalalt dupa el in jos cu timpul. Diavolul deja are cararuse batute acolo si este foarte greu sa te lepezi cu totul de trecut din aceasta cauza. Si sa nu uitam de cei care au probleme din cauza unor afectiuni cum ar fi nimfomania. Stiam candva de o persoana care pur si simplu nu putea fara sa faca sex, nici macar o saptamana. Acolo este si mai greu.
Pe de alta parte acele ispite ale desfranatului/ei vor fi piatra de poticnire pentru partenerul "curat" care cu siguranta are si el patimile lui.
Deci ca sa se reuseasca intr-o asemenea casnicie ar trebui un efort si o determinare comuna, doar unul din ei nu va face nimic. Iar determinarea comuna trebuie sa se manifeste prin post si rugaciune si credinta si speranta. Si aici imi aduc aminte de acel exemplu: "si casa daca nu a fost maturata duhul cel rau s-a intors cu alte sapte si au fost cele din urma mai rele decat cele dintai". Astfel trebuie mare atentie caci altfel vor cadea ambii si ce trebuia sa fie izbavire va fi osanda.