View Single Post
Vechi 09.02.2010, 12:19:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
stii cum faci tu acum? vii si stai cu chirie, si cand e vorba sa pleci uiti ca esti doar chirias. oricum multumesc pentru sfat sa ti si tu cont de el, este universsl valabil si pt tine.
vezi acum diferenta dintre mine si tine, eu sunt crestina si te iert pentru prostiile pe care le debitezi, si chiar am sa ma rog pentru tine.
in rest nu stiu ce sa spun, daca iti place mediocritata si te complaci in ea, iar singura ta placere este sa faci bacalie, si sa scrii inveninat......
mai bine ai bune mana pe Sfanta Scriptura ai citit-o si poate asa ai putea sa te ridici din mediocritate.
1. Spre deosebire de tine, nu mi-am manifestat dispretul fata de topic si discutiile de aici si totusi sa le citesc in continuare.
Personal sunt sincer interesat. Tu de ce mai esti pe aici?

2. Citeaza-mi si mie macar 3 lucruri din care le-am zis si pentru tine sunt "prostii".

3. Chiar nu vad pentru ce ar trebui sa ma ierti? Ca am fost categoric cu tine?
Pai sper sa-ti ierti si parintii, educatorii, prietenii etc. ca te-au putut critica vreodata..
A fi crestin nu inseamna doar a ierta ci a accepta si critica atunci cand este cazul.
Printre multe altele, in care fara doar si poate excelezi.

4. Iarasi te rog sa-mi arati, ce anume din ce am scris eu face trimitere la mediocritate.
Daca te-ai fi obosit sa citesti, ai fi gasit alta persoana care se plange ca discutiile sunt prea lungi sa-si bata capul cu ele si sa vada ratiunile din spatele lor si critica apriori oameni fara sa se oboseasca sa-i inteleaga.
Asta as numi eu mediocritate. Tu?

5. Despre ce mediocritate vorbesti apropo de trimiterea la Scriptura? Lumineaza-ma, daca nu cumva a fost o afirmatie gratuita, ocazie de ati flutura pe aici statutul de crestin cu Biblia la zi care vezi Doamne, pe altii ar trebui sa-i complexeze.

Last edited by AlinB; 09.02.2010 at 12:21:51.