View Single Post
Vechi 09.02.2010, 13:44:17
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor a murit de gripa porcina facand si alte complicatii.
Ce parere aveti despre acest vaccin impotriva gripei?Credeti ca este eficient?Multi cred in teoriile acestea ale conspiratiei,zvonurile cum ca ar face rau omului,ar imbolnavi omul si mai tare,pana acum avem informatia ca niciunul dintre cei ce au facut vaccinul nu au prezentat reactii adverse grave sau semnificative in schimb sute de oameni au murit in Romania de aceasta gripa.Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel si presedintele U.S.A Barack Obama sunt doi dintre cei vaccinati.Eu nu cred ca vaccinul este un pericol si indemn pe toti sa-l faca aducand aminte informatia de mai sus.Ce parere aveti ?
In ciuda faptului ca mesajul tau legat de importanta vaccinarii impotriva acestui " virus" incepe doar cu un zvon legat de un deces, tin sa te anunt ca actorul Toni Tecuceanu NU a murit de gripa porcina, e foarte oficial....si asa cum era de asteptat, a fost doar un zvon destinat celor manipulabili!! Cum te simti acum...dupa ce ai fost atat de afectat/a de acest deces in special, datorat gripei porcine, dar care nu s-a datorat de fapt acestui virus?
Citat:
În prealabil postat de arwein Vezi mesajul
Si daca pe cunostinta ta o calca o masina, era tot din cauza vaccinului? Sau parerile "Bebelusei"" sunt foaaaarte convingatoare? Pentru un forum ortodox, parerile despre medicina ale unei dansatoare ...burlesti sunt bine apreciate... Nu fac lobby pentru vaccinare, dar atitudinea asta este prea hazardata. Pana acum nu stiu sa fi fost cineva fortat sa faca vaccinul.
Si uite asa, parerile Bebelushei sunt si ele foaaaaaaaaaaaaarte convingatoare!...In fine, nici nu e indicat sa te agati doar de un aspect, cand au fost atatea altele...care conduceau inevitabil la concluzia ca e doar un zvon de prost gust...cu un scop precis, din pacate atins!

Last edited by AndruscaCIM; 09.02.2010 at 13:53:49.
Reply With Quote